Måleritjänster privatkund

Alla som har målat en vägg känner igen utmaningen.

Golvet ska skyddas, stänk i kanter och lister eller övergångar från vägg till tak måste målas professionellt.Vi på Jusmag målerifirma fixar det åt dig. Även tapetsering kräver stor kunskap och precision, vi hjälper dig med detta! Vi förstår betydelsen av en rogivande, skön och lugn miljö, därför vill vi hjälpa dig att uppnå detta.

Jusmag målerifirma i Stockholm arbetar efter en professionalism och precision. Vi arbetar med färger och material av hög kvalitet och bryr oss om det färdiga resultatet lika mycket som dig som kund. Som privatkund kan du dessutom utnyttja ROT-avdraget för upp till 30% av arbetskostnaden, detta gäller dock ej för materialkostnaden.

Vi på Jusmag målerifirma i Stockholm är försäkrade via Trygg-Hansa och vi arbetar främst med färger från Alcro och Beckers. Tillsammans har våra målare över 20-års erfarenhet i branschen och förutom målning, är tapetsering någonting vi anser oss vara experter på.

Innan vi påbörjar ett nytt projekt, bokar vi alltid in ett kostnadsfritt, förutsättningslöst möte hemma hos dig som kund där vi tillsammans går igenom mål, visioner och tankegångar för det färdiga resultatet. För oss är det viktigt att upprätthålla en kommunikation med kunderna, både innan, under och efter arbetets gång. Därför är vi på Jusmag måleri alltid snabba med att återkoppla till våra kunder vid eventuella frågor och funderingar. Vår målsättning är att det ska vara enkelt och bekymmerslöst att beställa tjänster av oss.

Jusmag målerifirma utgår från kontoret i Stockholm, men vi arbetar även i Lidingö, Täby och Danderyd.

Våra öppettider är 08-18, måndag – fredag. 

Klicka här för att komma till kontaktformuläret, eller ring oss på 073-633 11 15. Ni kan även mejla på info@jusmag.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.