Jusmag Målerifirma – Utvändig målning av fasader

Behöver du en eller flera målare i Stockholm för att måla om din fasad? Behöver du tips om färg och färgtyp? Söker du en målerifirma i Stockholm som är kunniga, och som uppnår ett snyggt och långvarigt resultat? Då är Jusmag målerifirman för dig!

Jusmag målerifirma i Stockholm arbetar med målning av fasader – mest invändigt, men även utvändigt. Tapetsering är också någonting vi anser oss vara proffs på.
Den utvändiga målningen av fasader och ytterväggar kräver en färgbeständig målarfärg som står emot väder och vind. Jusmag målerifirma arbetar efter dina önskemål och visioner samtidigt som vi använder färg som tål olika väderlekar och miljöförändringar.

Vi på Jusmag måleri har sammanlagt över 20-års arbetserfarenhet och använder denna professionalism och kunskap för att måla din fasad i en färg som du önskar, men som också är tålig för alla väder. Jusmag anser att det är viktigt att jobba efter dina önskemål, samtidigt som vi uppnår ett långvarigt resultat.

Att måla en fasad utvändigt kräver kunskap och precision,därför bör du anlita oss på Jusmag målerifirma i Stockholm. Tillsammans har vi mer än 20-års erfarenhet, vilket har gett oss en hel del kunskap på vägen.
Vi tror på en kombination av ett snyggt, hållbart resultat med fokus på dina önskemål samt en bra färg som håller länge oavsett väder.

Jusmag målerifirma håller till i Stockholm och jobbar med både privatpersoner samt företagskunder. Oavestt om du är företagskund, eller privatperson bokar Jusmag målerifirma alltid in ett kostnadsfritt hembesök för att tillsammans gå igenom och skissa upp dina idéer, önskemål och visioner. Jusmag målerifirma hjälper dig att uppnå detta!

 

Våra öppettider är 08-18, måndag – fredag. 

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla oss på info@jusmag.se, ring oss på 073-633 11 15, eller klicka här för att komma till vårt kontaktformulär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.