alt text

Målerifirma Stockholm

Jusmag målerifirma i Stockholm hjälper dig att få till en nymålad interiör och nymålade väggar som utgår från dina önskemål och visioner.

Vi på Jusmag målar interiören på ditt hus eller lägenhet i Stockholm med omnejd. Tillsammans har vi på Jusmag över 20 års samlad erfarenhet som målare, men även inom tapetsering och enklare snickeriarbeten. Allt detta kan vi erbjuda dig som kund när du anlitar oss.

Jusmag i Stockholm kan hjälpa dig, oavsett om du vill måla om ett helt rum, få till en härlig fondvägg, eller om du enbart vill bättra på den redan existerande grundfärgen. Att måla eller tapetsera en vägg kan vara mycket komplicerat och kräver både precision och kunskap. Detta är någonting som vi på Jusmag anser oss kunna mycket väl och vi strävar alltid efter att uppnå en kundnöjdhet. Detta gör vi genom att vi arbetar utifrån era önskemål och visioner.

Innan vi påbörjar ett arbete har vi alltid ett kostnadsfritt möte med våra kunder där vi tillsammans går igenom och skissar upp era visioner och önskemål. Vi arbetar med både privatpersoner och företagskunder, är du privatperson kan du dessutom dra nytta av ROT-avdraget.

Vi på Jusmag målerifirma Stockholm anser att det är viktigt att upprätthålla en löpande kommunikation med våra kunder. Detta är någonting som vi som målerifirma är väldigt noga med att hålla fast vid, både innan, under och efter arbetets gång. Jusmag är snabba på att återkoppla till kunder och vi besvarar alltid era frågor och funderingar så snart vi kan.

Jusmag måleri arbetar i både Täby, Danderyd, Lidingö och Stockholm.

Våra öppettider är 08-18, måndag – fredag.

Vill du veta mer om oss och vår verksamhet, kan du nå oss via mejl på info@jusmag.se, eller på telefon på telefonnummer +46736331115. Eller klicka här för att komma i kontakt med oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.