Om Jusmag

Hej kära kund!
Vad roligt att du hälsar på hos oss på Jusmag målerifirma.
Vi på Jusmag målerifirma har tillsammans över 20 års erfarenhet inom måleribranschen samt tapetsering och verkar från vårt kontor här i Stockholm, men jobbar även i Täby och Lidingö. Vi på Jusmag måleri i Stockholm erbjuder alltid en personlig kontakt där kvalité och professionalism kommer i främsta rummet. Jusmag målerifirma strävar alltid efter att vara snabba på att återkoppla och svara på våra kunders funderingar, önskemål och frågor, då det är viktigt för oss som målerifirma att du är nöjd med resultatet av vårt arbete, samt att vi möter och uppfyller era önskemål och visioner. Målsättningen är att det ska vara bekymmerslöst och enkelt att beställa tjänster från vårt måleri. Om våra målare fick bestämma skulle vi bevisa oss vara ditt förstahandsval vid varje nymålning av interiören exempelvis för att öka värdet vid en eventuell försäljning av din fastighet. Vi på Jusmag målerifirma bryr oss om resultatet och det syns även i vårt arbete, därför är vi det självklara måleriet för dig, ditt företag eller kanske din fastighet.

Idag är vi förstahandsvalet gällande måleri i Stockholm för både företag och privatpersoner där vi gjort allt från fasadmålningar till den enstaka väggen. Tapetsering är även något vi anser oss kunna utföra exceptionellt bra, vi på Jusmag målerifirma är noggranna och ordentliga i vårt arbete, både gällande måleri och tapetsering. Vi strävar alltid efter en kundnöjdhet och hoppas på att få hjälpa även dig med detta, oavsett vad du har för önskemål, tycke eller smak – eller om det gäller målande eller tapetsering av kontor, hem, eller din fasad. Vi på Jusmag målerifirma ber om ditt förtroende och samarbete, vi lovar att inte göra dig besviken!

Välkommen till Jusmag Målerifirma i Stockholm – en målerifirma som kan både det ena och det andra, och som hjälper dig med ovannämnda tjänster utefter dig och dina önskemål. Oavsett om ditt önskemål är att få en fondvägg, ny färg, ett komplicerat tapetmönster installerat. Jusmag målerifirma hjälper dig med detta. För mer information kontakta vår målerifirma på info@jusmag.se, eller ring oss på +46736331115 för vidare frågor och funderingar, vi svarar så gott vi kan.

Våra öppettider är 08-18, måndag – fredag. 

Vill du komma i kontakt med oss? Klicka här för att komma till vårt kontaktformulär.

Tack för att du tittade förbi! Hoppas vi ses och hörs snart!
Hälsningar,
Jusmag målerifirma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.